Globaal genomen kost een website u een bedrag dat gelijk is aan een gemiddelde van € 125,00 per pagina. Dit bedrag is echter maar een richtlijn want e.e.a. is afhankelijk van diverse factoren. Denk daarbij aan de kwaliteit en de hoeveelheid van de door u aangeleverde content.
Uw wensen aangaande het ontwerp, layout en interactieve functionaliteiten zoals nieuwsbriefmodules, forums, contentmanagementsystemen enz.
Het is dus goed mogelijk dat u goedkoper uit bent dan deze richtprijs! Neem voor een scherpe offerte altijd contact met ons op. Wij stellen u prijstechnisch zeker niet teleur!

Zo is uw bedrijf voor een bedrag van € 275,00 al netjes op het world wide web vertegenwoordigd!
en Let op! - Stichtingen - Nonprofit-organisaties - en Verenigingen komen wellicht in aanmerking voor een gereduceerd tarief!
Valt u in bovenstaande categorie neem dan contact met ons op zodat wij deze mogelijkheid met u kunnen bespreken.

Indien verzorging van een domeinnaamregistratie en/of hosting is gewenst, wordt dit door de zorg van Sites4less voor u geregeld. Ook daar heeft u geen omkijken naar. Wij stellen zelfs de email eventueel persoonlijk voor u in. Kijk op de hosting pagina voor verdere info.

Voor diensten buiten een servicepack-overeenkomst en/of uitbreiding van door ons opgeleverde website's of content vernieuwing op adhoc basis brengt Sites4less u een uurtarief in rekening van slechts € 37,50 per uur. Met een servicepack bent u nog goedkoper uit. Het uurtarief binnen een servicepack bedraagt € 32,00 per uur.

Genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

 

 

 
     
Klik !